ГЕРБ: Има ли връзка между незаконния арест на Борисов и разговора му с Порошенко?

"Българските граждани писаха тройка на аматьорите в управлението", каза депутатът Десислава Атанасова

23.03.2022 | 15:50 Редактор: Искра Ангелова
ГЕРБ: Има ли връзка между незаконния арест на Борисов и разговора му с Порошенко?

Минаха сто дни от работата на правителството на Кирил Петков. Българските граждани писаха тройка на аматьорите в управлението. Това написа депутатът от ГЕРБ/СДС Десислава Атанасова в официалния си профил във Facebook.

"Освен провала във финанси, икономика, енергетика, регионално развитие, най-сериозният провал е този на Бойко Рашков и Рашковото МВР. Според "Алфа рисърч" над 60% от българите смятат, че "акцията" на МВР е провал и използвана за политическа репресия. Това се потвърди и от българския съд, който отказа да разглежда протоколите от дейността на Рашковото МВР. Потвърди, че действията на МВР са незаконни, нелегитимни, извършени от некомпетентен орган", допълва Атанасова.

Днес адвокатът на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова депозира жалба в СРС срещу заповедите за задържане, припомня тя.

"Управляващото мнозинство отхвърли нашето искане за изслушване на свидетеля, временно изпълняващ длъжността министър-председател, т.нар. "Просто Киро" в пленарна зала. Именно той е основен двигател на тази некомпетентна операция", коментира още народният представител.

"Има ли причинно-следствена връзка между незаконния арест на Борисов и срещата му във видеоконферентна връзка с Петро Порошенко - бивш президент на Украйна, срещата му с посланика на Украйна, с декларацията за санкции срещу Русия, която ГЕРБ/СДС инициира и със заявката, че ГЕРБ/СДС ще настоява за сериозна подкрепа за Украйна?", попита Атанасова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Илиана
преди 2 години
Много думи, които са въздух под налягане, г-жа Атанасова. Хората знаят, а и помнят, кой ги докара до просешка тояга, и кога най-вече заиграха нутритя, а и останалата част от народа почна да краде, за да преживява. Герб и Борисов ги научи. Така че, си заврете гръмките фрази отзад, където ходите до тоалетната Сигнализирай за неуместен коментар