Агресия на бензиностанция във Варна: Мъж налетя на бой на младо момче

Имало е спречкване между двама шофьори, които се засекли с колите си

22.02.2022 | 19:50 Редактор: Жаклина Иванова

Агресия на бензиностанция във Варна. Свидетел на инцидента е заснел как мъж налита на бой на младо момче около 4:00 часа сутринта. Става въпрос за двама шофьори, които се засекли с колите си пред бензиностанцията.

От кадрите се вижда как мъжът напада младо момче с обвинение, че му пресякъл пътя. Освен груби и обидни думи, мъжът опитва и на няколко пъти да го удари. За да ги разтърве, се намесва Николай Славчев, който по това време бил на смяна в бензиностанцията.

"Мъжът слиза от колата агресивен, напада го и започва да го бие. Тогава се намесих. Момчето заобиколи колата, за да се предпази, но мъжът мина от другата страна и отново го удари. Очилата на младежа паднаха. Тогава вече се намесих по-категорично - изблъсках го и му казах да изчезва, докато не съм извикал полиция", обясни той.

Николай казва, че агресията започнала още на пътя. Докато отивал на работа, нападнатият минал от едната лента в другата и това провокирало другия шофьор. Настигнал го до бензиностанцията и там започнал спорът между двамата.

"Човекът беше толкова агресивен, че ако не се бях намесил, щеше да стане нещо по-сериозно", каза служителят на бензиностанция.

Агресията поражда агресия, казват психолозите и призовават за повече толерантност на пътя.

"Най-важното е да запазим самообладание, да направим така, че да предпазим себе си. Всеки отговор на агресивно поведение би могъл да засили агресията в другия", смята психологът Тодор Тодоров.

Според Националната асоциация за безопасност на движението по магистралите за последните 10 години броят на жертвите се е увеличил драстично.

Вижте повече в репортажа на кореспондентите ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
не си попаднал на ме
преди 2 години
с тва мерцедес4е, докато ми излезне6 и газовиа 4ака.после 6те ти сваля га6тите и по4вам.цял живот 6те ме помни6. Сигнализирай за неуместен коментар