Helpbook: Невъзстановена настилка след изкопни работи във Варна

Изпълнителят на обекта да довърши работата, се настоява в сигнала на хората, които сами са си ремонтирали преди време улицата

26.01.2022 | 20:55 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Невъзстановена настилка след изкопни работи във Варна

 В платформата Helpbook.info получихме сигнал за започната и недовършена работа във варненски район.

"В края на 2021 г. в "Ракитника" бяха извършени изкопни работи за полагане на електропровод (вероятно от ЕРП), след което не бяха възстановени съществуващите настилки, в частност от главния път към ул. 15-та (в близост до трафопоста).

Улица 15-та е с трамбована чакълеста настилка, която живущите на улицата сме изградили със собствени средства, с частично съдействие от район "Аспарухово". Към момента в началото на улицата, където имаше асфалтиран участък, е оставена дълбока кална канавка и достъпът към/от главната улица е силно затруднен. Моля да извършите проверка кой е изпълнителят на обекта и да изискате възстановяване на съществуващата настилка", се настоява в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК