Жена от Стара Загора издирва човека, който погрешка платил сметката ѝ за ток

Силвина предполага, че това е възрастен човек, който се е объркал

22.12.2021 | 19:16 Редактор: Искра Ангелова

Жена от Стара Загора търси човека, който вероятно погрешка е платил нейната сметка за електричество. Тя предполага, че това е възрастен човек, който се е объркал, плащайки консумираното за месеца електричество.

Последната сметка за тока на Силвина и нейното семейство е била в размер на 137 лева. Когато тя се опитва да я плати онлайн, вижда, че тя вече е платена.

"Първо сметката ми изчезна в онлайн сайта на EVN. След това започнах първо в единия офис на EasyPay, тъй като аз плащам там, да проверя, казаха ми че няма сметка, след един ден отидох на друг EasyPay, там също нямаше. И вече беше петък вечерта, когато реших, че трябва да се обадя, беше късно, но в понеделник звъннах на EVN и те ми казаха, че е платена в "Български пощи", където аз не съм плащала от 7-8 години", сподели Силвина Стоянова.

Тя разбира, че сметката е платена на 13 декември. Веднага прави публикация в социалните мрежи и търси човека, който го е направил, вероятно погрешка.

"В моите представи е някой възрастен човек, който вероятно не е чул, когато са му казали на касата имената, както и адреса. И просто я е платил", допълни тя.

Въпреки призивът ѝ да открие човека, който е платил сметката ѝ за ток, все още никой не се е свързал с нея.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК