В Helpbook ни сигнализираха за агресивни кучета до стадион "Славия"

Потребител ни писа, че редовно се горят отпадъци в частен имот във "Възраждане"

30.11.2021 | 19:50 Редактор: Анисия Иванова
В Helpbook ни сигнализираха за агресивни кучета до стадион

С молба за проверка от район "Възраждане" ни писаха в платформата на Helpbook.info. Причината е редовно горене на незнайно какви отпадъци в частен имот. Коминът на сграда на улица "Зайчер" бълва черен и задушлив пушек с неприятна миризма, който допълнително замърсява въздуха в квартала. 

Сигнализираха ни и за група улични кучета в натоварен район на София:

"От няколко години има бездомни кучета на ъгъла на бул. "Овча купел" и ул. "Коломан". Кучетата са големи и агресивни - лаят по минувачи и колоездачи. Опасни са и за деца, тъй като се намират в непосредствена близост до стадион Славия, където много деца ходят на тренировки. Подали сме сигнал към Екоравновесие, но ефект няма. Трябва да има някакъв начин кучетата да бъдат прибрани преди да има някой пострадал", пише авторът на сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден, и искате да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК