Лозан Панов: Изборите помогнаха да се преброим свободните хора

Панов благодари за подкрепата, която по думите му се измерва в споделени ценности

17.11.2021 | 15:44 Редактор: Здравко Черкезов
Лозан Панов: Изборите помогнаха да се преброим свободните хора

Знаете, че преди избори се казват много неистини и се премълчават много истини. Аз направих точно обратното и то с пълното съзнание, че на страната на истината трябва да си готов да платиш и цената на истината.

Това написа Лозан Панов във Facebook след края на кандидатпрезидентската му кампания. На изборите на 14 ноември той и Мария Касимова-Моасе получиха 3,68% подкрепа.

"Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво. Най-доброто време за това е преди настъпването на зимата, но никога в мразовито време. Подрязването достатъчно рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде възможност на "раните" да заздравеят. Така лозата ще расте бързо и ще се засили през следващите години", заяви председателят на Върховния касационен съд.

Панов благодари за подкрепата, която по думите му "не се измерва в избирателни гласове, а в споделени ценности". 

"Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе голям берекет на всички българи. Тази подкрепа означава много за мен, тъй като тя засили вярата ми, че в каузата "България на свободните и честни хора" има живот", завърши той поста си във Facebook.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК