"Звездата" в 25-и МИР в София е Ицо Хазарта - как пребори Борисов и Нинова?

"Продължаваме промяната", чиято листа рапърът поведе, събира над 32 на сто от гласовете

15.11.2021 | 18:55 Редактор: Искра Ангелова

Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, печели "лидерската битка" в 25-и МИР в София. "Продължаваме промяната", чиято листа води Ицо Хазарта, събира над 32 на сто от гласовете. ГЕРБ/СДС, които са с водач Бойко Борисов, има малко над 26%. 

На трето място засега е "Демократична България" с 9,6%, с водач на листата съоснователят на родителската дигитална платформа "Майко Мила" и известен блогър Елисавета Белобрадова. 

На четвърто място в района е БСП с водач Корнелия Нинова. 

Тунелът на Люлин, известен в цяла София като "ускорителят на елементарни частици". От него започва най-големият квартал, част от 25-и многомандатен избирателен район, в който победата на парламентарните избори е за рапъра Ицо Хазарта. 

"За него гласувах, защото е интелигентно момче, следим с удоволствие кариерата му, не е простак, когото представят неговите противници", сподели гласуваща.

Ицо Хазарта е един от най-успешните български изпълнители. От години много от нас си пеят хитовете на "Ъпсурт". Соловият албум, който Хазарта издаде през 2019 г., е най-продаваният албум в страната през последните 10 години. Освен това, той има в биографията си над 2000 концерта, рекламни договори, участия в високорейтингови телевизионни проекти и какво ли още не.

"Христо Хазарта вече не е рапър вече. Той създаде друг имидж, с който промени себе си", каза издателят на вестник "24 часа" Венелина Гочева.

Вижте повече в репортажа на Даниела Владимирова.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 2
Нина
преди 2 години
1
6 rate up comment rate down comment 3
Габи
преди 2 години
Има една класация-***, по-***, най-***. Е в 25 район са от последните. Тъжно, много тъжно е колко е оппостял българина. Къде чалгата и малоумния рап са донесли добро образование и възпитание?Освен екзалтирани и ръкомахащи нали някой трябва и да работи. Е от тези новоизлюпени чалгарапиращи няма да научите това. Сигнализирай за неуместен коментар