4-степенно меню в бизнес класа или топли сандвичи и напитки в икономична на борда на "България Еър" от 1 ноември

Компанията отбелязва възстановяването на кетъринга си с атрактивни цени на билетите си в бизнес класа

01.11.2021 | 16:36 Редактор: Здравко Черкезов
4-степенно меню в бизнес класа или топли сандвичи и напитки в икономична на борда на

Пътуването на борда на "България Еър" вече е не само комфортно и сигурно, но и вкусно. От 1 ноември, спазвайки най-високите хигиенни мерки, националният превозвач възобновява предлагането на кетъринг за пасажерите си в икономична и бизнес класа.

Приготвянето на храната се извършва при още по-строги хигиенни мерки, съобразно немските стандарти. В допълнение, и в интерес спокойствието и сигурността на пътниците, при подготвянето на менютата готвачите са задължени да носят ръкавици и шапки. Преди раздаването на храната, тя преминава и през задължителна топлинна обработка на борда.

Кетърингът за пътниците, избрали икономична класа, се състои от пакетиран топъл вкусен сандвич и напитка по избор, а за пасажерите в бизнес класа кулинарното изкушение е по-голямо. Докато прелитат над Европа те имат възможност да се насладят на 4-степенно меню, изготвено според европейските кулинарни вкусове, в комбинация с традиционни български ястия и продукти. Сочни пилешки гърди, крехки свински ноазети върху императорски ориз и вкусна норвежка сьомга са част от селекцията основни ястия, а разнообразие от свежи салати, изтънчени предястия и сладки изкушения допълват менюто. И всичко това – в уединението на бизнес класата на самолета, която през последните месеци е особено търсена, защото предлага повече индивидуално пространство и комфорт на пасажерите. 

Всеки може да направи пътуването си по-просторно и вкусно, като се възползва от услугата Upgrade до бизнес класа от 24 часа до 40 минути преди полет. По повод възобновяването на кетъринга, авиокомпанията дава възможност на повече пътници да се насладят на кулинарните изкушения с атрактивни цени на билетите за бизнес класа. Информация за всички актуални промоции на "България Еър" може да откриете на уебсайта и социалните мрежи на компанията, а билети може да закупите онлайн на www.air.bg, както и през мобилното приложение Bulgaria Air

В интерес сигурността и здравето на пасажерите, носенето на предпазни маски по време на полет с "България Еър" остава задължително за всички. За максимална защита самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират както със специални препарати, така и с ултравиолетови лъчи (UV) чрез системата HoneywellUV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. 

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и била зараза по въздушен път.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК