Борисов: Радев е нагъл, че излезе и ме обвини, че плаша с ваксинация

"Той само в КС нямаше контрол и още днес взе мерки", изтъкна лидерът на ГЕРБ

29.10.2021 | 15:00 Редактор: Жаклина Иванова
Борисов: Радев е нагъл, че излезе и ме обвини, че плаша с ваксинация

"Радев е нагъл, че излезе и ме обвини, че плаша с ваксинация", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция в централата на партията.

"Ние настоявахме за "зелен сертификат" още август месец. Радев наглее", посочи още Борисов и призова хората да се ваксинират, уточнявайки, че ваксините са годни до декември, тъй като Европейската агенция по лекарства е удължила техния срок.

Относно днешната пресконференция за проверките, започнати МВР и НАП за строителството на автомагистрала "Хемус", Борисов каза, че за всеки аванс има банкова гаранция.

Той не подмина и днешната новина за назначаването на досегашния правосъден министър проф. Янаки Стоилов за съдия в Конституционния съд, информира БГНЕС.

"Радев само в КС нямаше контрол и още днес взе мерки", изтъкна лидерът на ГЕРБ.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
6 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 2 години
Борисов,милиардите раздадени от чувала на народа преждевременно за "магистрали",са жесток удар за пенсионерите,най ощетените българи в държавата ни. Кирил Петков дали е гражданин на Канада,или на Уганда,той си остава натурален българин,който ще ви разкаже приказката за царя и слугата.Дали Р.Радев е нагъл,българските гласоподаватели знаят,че това е само твое заключение,което ще ги мобилизира да има една дата 14.11.21 г.и един избран президент,Румен Радев. Сигнализирай за неуместен коментар