Трифонов към ансамбъла: И без това Световно сте нашите диамантени момичета

Лидерът на "Има такъв народ" пожела късмет на гимнастичките ни в индивидуалните състезания

26.10.2021 | 16:06 Редактор: Теодора Патронова
Трифонов към ансамбъла: И без това Световно сте нашите диамантени момичета

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов изказа подкрепа на ансамбъла ни по художествена гимнастика в профила си във "Facebook". Той пожела успех на състезателките ни в индивидуалните програми. 

"Преди няколко дни прекрасните момичета от ансамбъла ни по художествена гимнастика заминаха за Япония, където утре започва Световното първенство. Това трябваше да е последното състезание на този изключително успешен ансамбъл и момичетата се готвеха за едно силно и достойно оттегляне от художествената гимнастика", написа той. 

Трифонов припомни, че при заминаването си за Япония момичетата казаха, че искат да се насладят като за последно на това състезание и да го изживеят, както каза самата Лаура на летището. 

"Не мога да си представя какво означава за един професионален спортист съдбата да му отнеме последното състезание. Дори не мога да си представя какво изпитват в момента нашите момичета. Тъга, разочарование, яд, болка. 

И си мисля, че точно сега те най-много се нуждаят от нашата подкрепа. Защото я заслужават.

Симона, Мадлен, Стефани, Ерика, Лаура, вие ни донесохте толкова много поводи за радост и за национална гордост. Вие бяхте първият ансамбъл в историята, който донесе на България златни олимпийски медали!

Симона, Мадлен, Стефани, Ерика, Лаура, и без това Световно първенство вие ще си останете нашите шампионки, нашите диамантени момичета! Горе главите!", заяви той. 

Лидерът на ИТН пожела успех и на Боряна Калейн и Таня Воложанина, които ще представят България в индивидуалните състезания на Световното първенство. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК