Имунизационният център в "Пирогов" с ново работно време, 10 лв. такса за антигенен тест

Желаещите да си поставят ваксина могат да го направят всеки ден от 08:00 часа до полунощ

24.10.2021 | 15:42 Редактор: Искра Ангелова
Имунизационният център в

От 25 октомври Имунизационният център на болница "Пирогов", разкрит в медицинския център на болницата, ще работи с променено работно време. Желаещите да си поставят ваксина могат да го направят всеки ден от 08:00 часа до полунощ.

За удобство на гражданите са осигурени 3 медицински екипа в Имунизационния център, които ще работят включително събота и неделя при удължено работно време, съобщиха от болничното заведение.

От там разполагат с достатъчни количества от регистрираните на територията на България ваксини: Comirnaty (Pfizer), Moderna и Janssen, като зареждането се осъществява чрез РЗИ – град София. За последните четири дни в Имунизационния център на УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ са поставени 1,846 ваксини.

"Пирогов" променя от понеделник (25.10.2021 г.) и цената на бързите антигенни тестове. Гражданите ще заплащат само такса за вземането на пробата, която ще е в размер на 10 лв. 

Обособените за целта пунктове се намират пред входа на мултипрофилното спешно отделение на болницата и са с работно време между 08:00 и 18:00 часа. За всички служители на УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов" бързите антигенни тестове остават напълно безплатни.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК