Надеждна киберзащита "като услуга" помага на компаниите срещу опасностите в дигиталната ера

Бизнесът трябва да има сигурна защита, за да се развива

20.10.2021 | 09:52 Редактор: Елеонора Танева

Процесите по дигитализация на бизнеса се ускориха по време на пандемията и компаниите все повече внедряват нови системи и отварят вече съществуващите към интернет. Това води след себе си не само ползи, но и необходимост от по-голямата отговорност на бизнеса към ИТ сигурността. Киберпрестъпността се превърна в добре организиран бизнес, който застрашава спокойното развитие не само на големите корпорации, но и на малкия и среден бизнес.

Затова А1 разработва и предлага надеждни услуги за киберзащита на бизнеса, така че компаниите да могат да продължат своята дейност и развитие сигурно и спокойно. По време на своя ежегоден семинар A1 Tech Trip компанията представи част от услугите в разширяващото се портфолио услуги за ИТ сигурност, които вече наброяват над 80. Сред тях са решения за мониторинг на уязвимости като Offensity, за сигурност на данните, като A1 Cyber Backup и др.

С предоставянето на решения за различни аспекти на ИТ сигурността на компаниите, А1 помага на бизнесите да се фокусират върху това как да са още по-успешни в сферата си на дейност. Високоспециализираните решения на А1 се предлагат "като услуга" и по този начин фирмите могат да спестят инвестиции в специализиран персонал и инфраструктура.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК