Продължава незаконното паркиране върху общински площи в район "Младост"

В платформата Helpbook ни изпратиха снимки от мястото

24.09.2021 | 15:08 Редактор: Анисия Иванова
Продължава незаконното паркиране върху общински площи в район

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха пореден сигнал за продължаващо незаконно паркиране върху публични общински площи в район "Младост".

"Въпреки предупредителните табели и поставените ограничения на входа на имота водачите на МПС непрепятствено заобикалят същите. Поставените ограничителни гуми биват премествани или разбутвани. Поради честото движение същите автомобили се вдига прах, а при дъждовно време се създават кални локви, коловози и разкопавания в настилката, което възпрепятства преминаването на граждани до близкия хранителен магазин и поща.

При липса на пешеходен тротоар от ул. "Жечо Гюмюшев" до ул. "Бъднина", същият имот се явява най-близкият безопасен пешеходен маршрут за живущите. Приложено изпращам снимки от нерегламентирания паркинг и пораженията върху настилката. Моля, проверете статута на площта и ограничете влизането на автомобили“, се настоява в сигнала.

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК