fallback

Интересни лица влизат в екипа на Асен Василев и Кирил Петков

Част от тях са работили в служебното правителство

19.09.2021 | 21:51 Автор: Тодор Петров

В екипа на Асен Василев и Кирил Петков влизат и лица от служебното правителство – техни заместник-министри и възпитаници от курсове, които са провеждали с млади предприемачи. В "Промяната продължава" намират място инженери, икономисти и юристи.

Даниел Лорел е бивш председател на комисията по прозрачност към Министерството на икономиката. Той е дългогодишен приятел и колега с Петков и Василев, и също като тях преподава в харвардските курсове към Софийския университет. 

Калина Константинова бе една от заместничките на Кирил Петков в Министерството на икономиката. Завършва икономика в Ню Йорк и магистърска степен по политически науки в Лондон. 

Яна Балникова също беше една от заместничките на Петков в икономическото министерство. Има над 13 години опит в аутсорсинг индустрията, била е част от управленския екип на международна фирма, която е основана в България.

Никола Минчев е адвокат. Завършил е право в Софийския университет. Сферите му на работа са недвижими имоти, енергетика и общо корпоративно право. 

Деница Симеонова е магистър инженер и социален предприемач. Тя е директор на неправителствена организация, която свързва млади предприемачи с големи български и чуждестранни компании.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback