Кирил Петков: С Асен Василев влизаме в политиката, ще участваме в изборите

Подкрепяме Радев, но партията няма да е негова, подчерта бившият служебен министър

16.09.2021 | 10:35 Редактор: Елеонора Танева
Кирил Петков: С Асен Василев влизаме в политиката, ще участваме в изборите

"С Асен Василев влизаме в политиката и ще бъдем част от политическия живот, ще бъдем участници в следващите избори". Това обяви вече бившият служебен министър на икономиката Кирил Петков.

Той уточни, че все още се преценява как да стане явяването на изборите, тъй като времето до 14 ноември не им позволява да регистрират партия.

"Няма да има президентска партия. Подкрепяме Радев, но партията няма да е негова", категоричен беше Петков.

Той подчерта, че в момента всякакви мисионери ходят и говорят от тяхно име.

"Всички други, които се опитват да ни представляват, не са оторизирани от нас. Никой не ходи по чужди структури, хората, с които ще се заобиколим ще бъдат с нашия профил. Ще имаме висок стандарт откъде ще идват парите за кампанията за изборите. Няма да има тайни дарители и мисионери, който иска да бъде част от промяната ще трябва да се съобрази с нашите правила.", подчерта Петков. 

Снимка: Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
Ерол Ешрефов
преди 2 години
Щом се споменават, все пак дарители и спомоществователи, начинът на набиране на средства няма да е по - различен от този на предишните партии..! А щом има дадени пари, няма "който иска да бъде част от промяната ще трябва да се съобрази с нашите правила."..Според мен, не съществуват такива "дарители и мисионери", явни , още повече и тайни, които да предлагат безплатни обяди..! Най-малкото интересите им ще се защитават, защото те и без това, даряват с тази цел..! Предстои да видим... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години