"Къмпинг Градина" организира лятно еко парти "Чист релакс за по-чисто лято"

То ще се състои на 17 юли

12.07.2021 | 12:22 Редактор: Жаклина Иванова

Българската природа крие множество красиви кътчета, както на родното ни Черноморие, така и из цялата страна. За да можем да им се насладим пълноценно и за дълго време, всеки един от нас трябва да ги пази. Заставайки зад тази кауза и за да даде добър пример, "Къмпинг Градина" организира целодневно лятно еко парти на плажа, с което да насърчи всеки да даде своя символичен, но важен принос за опазване на красивите природни кътчета у нас.

Партито ще се проведе под надслова "Чист релакс за по-чисто лято“ и ще се състои на 17 юли, когато "Къмпинг Градина" ще превърне плажа си в мини еко фестивал, с много музика, охладяващи коктейли, положително настроение и много изненади за всеки, който се включи в символично почистване на плажната ивица.

Организаторите са подготвили много и различни развлечения за участниците през целия ден, с които да се забавляват, докато дават своя добър пример. Инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти с DJ и много забавления.

Ако сте запазили своята почивка в средата на юли или просто искате да дадете своя граждански пример, докато се забавлявате под звуците на приятна музика на един от най-хубавите плажове у нас,  заповядайте на ивицата на "Къмпинг Градина" на 17 юли и застанете зад каузата "Чист релакс за по-чисто лято".

Инициативата на "Къмпинг Градина" се подкрепя от #ПромениКартинката. Разберете повече на promenikartinkata.bg. Партньор на лятното еко парти е Johnnie Blonde.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК