Кошмар: Тръба в училищен басейн в София откъсна част от пръста на дете

В сигнала в Helpbook се твърди, че тя е била необезопасена

28.06.2021 | 09:49 Редактор: Тодор Петров
Кошмар: Тръба в училищен басейн в София откъсна част от пръста на дете

В платформата на Investor Media Group - Helpbook.info, получихме сигнал за злополука с дете в столичен басейн към училище. 

Нашият зрител сигнализира, че по време на ежедневната си тренировка по плуване в СУ "Братя Миладинови" на 23 юни, заради необезопасена тръба на дъното на басейна 9-годишно момиче е пострадало. В сигнала се казва, че вследствие на инцидента е откъснат част от пръст и нокът от лявата ръка на детето. 

"Ужасът и стресът за детето бяха огромни. В "Пирогов" се наложи да режат месо от друга част и да я зашият за пръста. В този басейн плуват в по-голямата си част деца. Басейнът е след основен ремонт. Тази немарливост може да доведе и до други пострадали деца. Моля да се назначи проверка и виновните да бъдат наказани", допълва в сигнала нашият зрител. 

Той ни е изпратил и два документа. Единият е медицинското направление на детето, а другият - съдебномедицинско удостоверение, които показват констатираните рани на момичето след преглед. 

Сигналът е насочен към Столичната община – район "Люлин". Bulgaria ON AIR ще продължим да следим случая и какъв ще бъде отговорът на съответните институции. 

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
9 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години