Пореден сигнал за домашно куче без намордник в столичен квартал

Ако видите нередност, подайте сигнал в HelpBook

25.06.2021 | 22:45 Редактор: Анисия Иванова
Пореден сигнал за домашно куче без намордник в столичен квартал

За нападение от домашно куче сигнализира наш потребител в платформата на Helpbook.info. Животното редовно е разхождано без повод и намордник, като често напада други животни и хора. Въпреки редицата направени забележки, собственикът му категорично неглижира поведението на домашния си любимец.

Случката е била в светлата част на деня, след работно време, когато междублоковите пространства и градинки са пълни с деца и хора, извеждащи домашните си любимци. "Кучето е потенциално опасно и при неглижиране на подобни ситуации от стопанина, който очевидно не възнамерява да вземе мерки и да разхожда кучето си на повод, може да се стигне до по-сериозен инцидент с опасен край за околните домашни любимци и недай Боже хора или деца!", пише в сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК