Близки на Лорина Камбурова си взеха сбогом с нея в родната ѝ Варна

30-годишната актриса почина на 27 май в болница в Москва след усложнения от двустранна пневмония и Ковид-19

06.06.2021 | 19:36 Редактор: Жаклина Иванова

Прощаваме се с Лорина Камбурова. Роднините и приятелите на младата актриса си взимат последно сбогом с нея в църквата "Свети Николай Чудотворец" в родния ѝ град Варна. 

30-годишната актриса почина на 27 май в болница в Москва след усложнения от двустранна пневмония и Ковид-19. Тежко белодробно заболяване, от което страдала не ѝ дало шанс за живот.  

Камбурова е имала проблеми с белия дроб и е трябвало да ѝ се извърши трансплантация, но така и не я дочакала, а за заболяването ѝ знаели само най-близките.

"Нашият клас не го знаеше, може би нейните близки са го знаели", сподели актрисата Рая Пеева.

В сърцата на всички тя е оставила частица от красивата си душа. 

"Само хубави моменти с нея. Трудно ми е да говоря, защото съм в шок и не мога да разкажа някоя случка, защото по-скоро искам да ги оставя за себе си. Да я запомним с усмивката ѝ и с хубават ѝ аура, която завинаги ще остане в нас, поне в нашия клас", каза още Пеева.

Лицата на Лорина бяха много - вокал на акустичната банда Рос, Лорина - модел и актриса. Лорина участваше в български филми и театрални постановки, а последната си роля изигра в руска комедия, в която ѝ бяха поверили главната роля.

Вижте повече в репортажа.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 1
Биби
преди 2 години
Много съжалявам за Лоринка.Баба й дали е жива, гледахме я в "Търси се" - много запазена за годините си. Не за друго питам, а защото представям си как е съсипана от мъка. . Сигнализирай за неуместен коментар