Отстраненият зам.-шеф на ДАНС обяви защо Рашков е с отнет достъп до класифицирана информация

Разкривал е секретни данни, твърди Недялко Недялков

01.06.2021 | 13:35 Редактор: Искра Ангелова

Вътрешният министър Бойко Рашков е с отнет достъп до класифицирана информация заради разкриване на секретни данни. Това заяви зам.-председателят на ДАНС Недялко Недялков, който вчера съобщи, че е бил отстранен от агенцията в петък. 

Потърсихме за коментар министър Рашков, но той не отговори на обажданията ни. А Недялков, който е поредната рокада в службите за сигурност, все още не е наясно с мотивите за своето освобождаване, но беше категоричен - ще търси правата си в съда. 

Сподели още, че е близък приятел със зам.-председателя на Бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства Илко Желязков, но не се познава с бившия депутат Делян Пеевски.

"Има процедура, която се следва, когато са документирани съответните факти по Закона за защита на класифицираната информация. Това е административна процедура, тя е изпълнена", каза Недялков.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 2 години
Г-н Недялков,спри да ходиш като цветарка по масите.Днес читателите могат да те видят къдели не.Има си ред по който да си търсиш правата,не е необходимо да биеш барабана като глашатай на селски мегдан. Сигнализирай за неуместен коментар