Над 40 картини озариха коридорите на ВУЗФ в благотворителната изложба "Деца помагат на деца“

Изложбата се организира от „Конкорд Асет Мениджмънт“ и беше открита официално на 30 май

31.05.2021 | 19:00 Редактор: Десислава Атанасова

Най-голямото небанково управляващо дружество в България "Конкорд Асет Мениджмънт“ организира благотворителна изложба "Деца помагат на деца“, в която  приходите от всяка закупена картина на малките художници ще отидат за образованието и професионалното обучение на млади таланти. Откриването на изложбата беше вчера, на 30 май, и премина при огромен интерес.

"Инвестициите в бъдещето на децата са инвестиции, не само във финансовото им бъдеще, но и инвестиции в техния талант. Затова тези две неща могат и трябва да вървят ръка за ръка“, заяви пред камерата на Bulgaria ON AIR изпълнителният директор на "Конкорд Асет Мениджмънт" Наталия Петрова.

Тя откри официално изложбата и приветства всички.

"Ние представяме тук и нашият продукт "ОтЛИЧЕН Финансов План“, който представлява регулярна схема за инвестиция всеки месец на избрана от родителите сума, която в бъдеще се натрупва и има спестовен характер и би могла да послужи на децата“, допълни още тя.

 Изложбата включва 40 картини. Те са дело на 19 деца от 5-ти и 6-ти клас на столичното 145 ОУ "Симеон Радев“. А малките художници бяха особено радостни  да помогнат и да дарят своите картини с благотворителна цел.

"Така може да дадем шанс на всички, защото не всички имат еднакви възможности“, обясниха пред камерата и две от малките художнички Габриела и Йоана, които се включиха в изложбата.

Изложбата може да бъде видяна във Висшето училище по застраховане и финанси на 31 май и 1 юни от 15:00 до 19:00 часа, а който иска да си закупи някоя от картините  - може да го направи на място. Предвидени са подаръци за всички малки посетители.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК