Минеков намекна за оставка на Кошлуков: Сравним ли е брифинг на партия с война?

"Ще настоявам за осветляване на собствеността на медиите", заяви служебният министър на културата

25.05.2021 | 13:41 Редактор: Искра Ангелова

Служебният министър на културата Велислав Минеков може да поиска оставката на генералния директор на БНТ заради превес в ефир на една политическа сила. Това стана ясно по време на първия брифинг на новия министър, на който той представи и екипа си.

"В случаи на изключителни обстоятелства предаванията могат да бъдат прекъсвани при земетресение, бомбардировки, война, явления, които представляват заплаха за националната сигурност. Този брифинг определяте ли го като заплаха за националната сигурност и можем ли да сравним неговата значимост със земетресение?", попита Минеков.

"Струва ми се че се натрупват явления, които могат да ме предизвикат да поискам оставката на господин Кошлуков. Ще настоявам за осветляване на собствеността на медиите", допълни той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
TtTt
преди 2 години
Аз питам как така един от една партия с подкрепа около 4 - 5% ще намеква на всички какво си мисли? Минеков колко са гласували за теб Минеков колко питам? И как така вие Минеков ще коментирате единствената партия която си представи кабинет. Това е изключително рядко явление в държавата. По-важно даже и от земетресение. Другите бяха толкова кратички с представянето на кабинет, че докато прекъснат предаването вече се бяха отказали. По технически причини Минеков другите не бяха отразени. Сигнализирай за неуместен коментар