Столична градинка: Кърлежи, трева до колене, изпочупени пейки и кошчета

Наш потребител е изпратил сигнал в платформата Helpbook

10.05.2021 | 14:23 Редактор: Анисия Иванова
Столична градинка: Кърлежи, трева до колене, изпочупени пейки и кошчета

В платформата Helpbook.info ни сигнализираха за безхаберие в столичния район "Сердика“, касаещо поддръжката на тревните площи.

"В градинката на ул. "Съзнание" 74 (автобусна спирка на 100 - ул. "Снежник" ) е пълно с кърлежи. Днес махнах от кучето си 6 кърлежа, а тревата вече ни е до коленете. Може ли такова нещо - няма кошчета, пейките са изпочупени и е пълно с боклуци. Уж беше пръскано, а е пълно с кърлежи. Вземете адекватни мерки, това не е нормално! Още повече, че и децата ни играят в тази градинка. Жените, които уж трябва да метат улиците и градинките, се събират на групички и си пият кафенцето на пейките в градинката, без да почистят абсолютно нищо, дори си хвърлят боклуците там. От няколко години моето семейство почиства точно тази градинка, косим тревата и пръскаме срещу кърлежи. За това ли плащаме?", пита нашият потребител.

При нередност не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да дадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до институциите.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК