ИТН: Чудото се случи - гражданското ни общество също възкръсна за нов живот

Партията на Слави Трифонов поздрави българите за Великден в страницата на партията във Facebook

02.05.2021 | 18:10 Редактор: Здравко Черкезов
ИТН: Чудото се случи - гражданското ни общество също възкръсна за нов живот

Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" (ИТН) също реши да поздрави българите за Великден в страницата на партията във Facebook.

"Тази година посрещането на най-големия християнски празник - Възкресение Христово (Великден), носи и нови смисли и измерения за нашия народ. Дали трудните 14 месеца, през които минахме, не бяха за нас страстни дни, в които преосмислихме по нов начин важните неща в живота! Че най-ценното е да сме заедно и да не ни е страх! Че може да сме смирени, но твърди. Че след всеки край идва ново начало. И че именно тогава Божественият Благодатен огън ще ни даде светлина, която да изпълни домовете и душите ни...", пишат от втората по големина политическа сила в 45-тото Народно събрание.

"Дали сме отишли на църква или не, важно е да вярваме. Да вярваме в доброто, в живота, в съзиданието, в общите каузи, в близките си и в това, че Бог ни е направил човеци. Дал ни е свободна воля и ние трябва да се борим да е проявяваме по най-добрия начин. Да се борим за свободата си, за доброто и за морала. Това е Смисълът..."

"Случайно или не, но през тази година, Великден се застъпи със страстите около парламентарните избори и новия парламент. И макар че Страстната Христова седмица отмина, страстните дни на народа ни - продължават... А чудото, чудото се случи - гражданското ни общество също възкръсна за нов живот! Честит Великден!", се чете в посланието на ИТН.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR (архив)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 5 дни
Добре че част от гражданското общество не е като вас !!!!!!!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 2
Стоян Минков
преди 6 дни
Да доведе ада след себе си и да говори за божието възкресение е нон се с?! *** на Славчо не знаят, кога да спрат!? Сигнализирай за неуместен коментар