Борисов: Румен Радев има собствена избирателна комисия

Нарочно се мотаят, за да могат да свършат мръсната работа на президента, каза премиерът в оставка

02.05.2021 | 11:24 Редактор: Никола Симеонов

На конгрес на ГЕРБ има решение да не правим коалиция с БСП, така че Корнелия Нинова да не ни вкарва в обръщение и риторика, когато знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов.

В неделното празнично утро премиерът в оставка Бойко Борисов не пропусна да направи традиционната си инспекция. На Великден той посети духовната семинария в София, а в своето лайф включване министър-председателят не пропуска да разкритикува политиците за "мълчанието им" относно шпионските скандали с Русия.

"На фона на нашите декларации и подкрепа е крещящо мълчанието на кандидат президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Все още нямат реакция, иначе обичат да си казват. За Корнелия и другите да не говорим...“, каза Борисов, махайки с ръка.

Новите решения на новите 240 народни представители също подразниха премиерът в оставка. 

"Един месец и нещо сме в оставка и нарочно се мотаят, за да могат да свършат мръсната работа на кандидат президента Радев да има собствена избирателна комисия, като кандидат президент той да прави изборите. Нарочно ни държат. Представяте ли си каква наглост. От повече от един месец сме уволнени... и в същото време казват, че Борисов продължава да управлява. Но началникът горе добре им го е казал: Прости им Господи, те не знаят какво правят“, заяви още той и добави: 

"Като не знаят какво правят, трябва да им прощаваме".

Вижте повече в репортажа на Виктор Дремсизов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 1
Читател
преди 3 години
Чудя се,ако президента Радев днес не е държавен глава,с кого ще се занимава лицето Б.М.Борисов.Свиквай брато,хубавото време за теб свърши.Сдаваш джипа,освобождаваш гавазите си и очакваш "хабер"от институция на служебното правителство. Сигнализирай за неуместен коментар