HelpBook: Повече от година пътен знак е паднал до спирка в София

Получихме и сигнал за негодни за консумация козунаци

23.04.2021 | 23:30 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook: Повече от година пътен знак е паднал до спирка в София

 В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха за закупени негодни за консумация козунаци от търговска верига в Силистра. Авторът настоява същата да бъде санкционирана и наказана с глоба и акт, тъй като закупените продукти били мухлясали и с изтекъл срок на годност.

Получихме и сигнал с молба за реакция от отговорните органи по повод паднал пътен знак на тротоар в София, в близост до спирка на градския транспорт, който преседява там повече от година. Както е видно от прикачените снимки, това създава както неудобство за преминаващите пешеходци, така и опасност от препъване и нараняване.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook


1
1 rate up comment rate down comment 0
Евтим Димитров
преди 2 години
Всичко за този знак е вярно!Проверете след няколко месеца, защото вероятно пак ще е размазан. Сигнализирай за неуместен коментар