Юлиан Ангелов: ВМРО е готова за разговори с всички, с изключение на ДПС

"Българските политици трябва да са готови да преглътнат личното си его", заяви той

04.04.2021 | 20:42 Редактор: Искра Ангелова
Юлиан Ангелов: ВМРО е готова за разговори с всички, с изключение на ДПС

Искам да благодаря на всички българи от България и чужбина, които подкрепиха ВМРО. Мисля, че партията направи една много добра кампания. Може би най-добрата от всички политически сили у нас. Това заяви Юлиан Ангелов от ВМРО пред журналисти, след като станаха ясни първите резултати от парламентарните избори.

"Надявам се крайният резултат да е още по-висок, когато бъдат преброени бюлетините и ще продължим да защитаваме българщината, както и всички ценности, за които сме се борили през последните 4 години. Ще продължим с нашите виждания и нашите тези. Ще отстояваме интересите на България, както сме го правили винаги", допълни Ангелов.

"Надявам се в следващия парламент българските партии, изключвам ДПС, да намерят важните приоритети за България и общи позиции, да работят по тях, защото разделението, което е в България, не носи добро на никого", коментира Ангелов.

Той подчерта, че тяхната цел никога не е била да бъдат във властта заради самата власт.

"ВМРО винаги е участвала в управлението само с изпълнение на предизборна програма и целите, и задачи, които сме подписали и поставили за изпълнение. Ние ще отстояваме нашите виждания, които сме предложили на българските избиратели. С тези, които желаят, ВМРО може да води разговори, изключваме ДПС. Мисля, че българските политици трябва да са готови да преглътнат личното си его и нападките, както и всичко грозно, което беше през тази кампания. Те трябва да намерят начин да излязат от тази криза", категоричен бе Юлиан Ангелов.

Той категорично заяви, че ВМРО не се страхува нито да бъде в опозиция, нито в управление.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК