Вълна от почит към Татяна Лолова и в социалните мрежи

Много артисти публикуваха свои снимки с нея

23.03.2021 | 19:32 Редактор: Юлия Христова
Вълна от почит към Татяна Лолова и в социалните мрежи

Вълна от почит към Татяна Лолова и в социалните мрежи. От хора на изкуството, спорта, политици и хиляди почитатели. От Съюза на артистите в България написаха във Facebook: "Сбогом, Таня! Сърцата ни са на парчета."

Много артисти публикуваха свои снимки с Лолова и незабравимата ѝ вечна усмивка - като Христо Мутафчиев, който написа: "Обичам те завинаги". Други като Мариян Бачев пък описаха спомените си свързани с нея. Той написа: "Тя излъчваше чистота и не искаше професията да бъде опорочена. 

"Татяна Лолова отлетя в безсмъртната небесна трупа на талантите." - с тези думи изрази скръбта си председателят на парламентарната комисия по култура Вежди Рашидов. Министърът на културата Боил Банов пък написа: "Загубихме неотразимата и неповторимата Татяна Лолова, която успяваше понякога само с един жест да прогони зимата от лицата и душите ни".

Пред несравнимия талант на актрисата почит отдаде и Христо Стоичков. Той публикува тяхна обща снимка с текст: "Татяна Лолова винаги ще е с нас и сигурно вече ни се усмихва от един по-добър свят!".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК