Липсва осветление по рискови улици в Панчарево

В HelpBook получихме нов сигнал за необезопасено табло в София

23.02.2021 | 20:23 Редактор: Анисия Иванова
Липсва осветление по рискови улици в Панчарево

В платформата на Helpbook.info ни сигнализираха за опасни улици в район "Панчарево“, по които липсва осветление, а ежедневният автомобилен трафик е кошмарен.

"Споменатото трасе е високорисково, тъй като често има пешеходци, които трудно се забелязват поради многото завои, като добавим липсата на тротоари и осветление инцидентите са въпрос на време. Често шофьорите използват "дълги" светлини, за да осветят пътя пред себе си, което в път със завой също е много опасно, защото заслепява на срещнодвижещия се шофьор. Апелирам към община Панчарево да вземе мерки, тъй като аз като бременна жена, на която ѝ се налага ежедневно да шофира по този път, смятам, че рискът може да бъде минимизиран.“

Получихме и поредните снимки на необезопасено електрическо табло в район "Оборище“, от което стърчат множество кабели. Проверките от Столичен инспекторат продължават и се надяваме за бърза реакция и по този случай.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК