В район "Триадица" пазят паркоместа за избрани хора, пътят бил частен

В Helpbook ни алармираха за масова незаконна сеч във Великотърновско

02.02.2021 | 14:51 Редактор: Анисия Иванова
В район

Потребител на платформата Helpbook.info ни изпрати снимка от столичния район "Триадица", на която се виждат самоволно поставени ограждения на общински път.

"На ул. "Васил Стефанов", пред новопостроения комплекс "Галерия", са си позволили да сложат прегради на самия път, с които пазят паркоместа за избрани от тях хора, а останалите заплашително гонят, обяснявайки, че пътят е частен!", пише в сигнала.

От село Паисий, община Велико Търново, ни алармираха за масова незаконна сеч, която продължава от години. Опасенията са, че при продължителни силни валежи може да се случи това, което сполетя много села при наводненията заради липсата на дървета.

През лятото същите лица продължават с тормоза над жителите, като изкарват на обществени места тонколони, от които звучи нетърпимо силна музика, твърди авторът на сигнала. Многократно са подавани оплаквания към телефона за спешни случаи, но до момента резултат липсва.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
mitoko
преди 3 години