БСП изключи от партията лидера на пловдивската организация Георги Гергов

Мотивите - уронване престижа на партията

07.01.2021 | 19:11 Редактор: Юлия Христова

Националния съвет на БСП изключи от партията лидера на пловдивската организация Георги Гергов. Решението е било взето дистанционно заради противоепидемичните мерки.

А мотивите - уронване престижа на партията. Пловдивската градска организация на социалистите защити Гергов. И прие позиция за снемане доверието от лидера на партията Корнелия Нинова.

Гергов беше член на ръководството на БСП в началото на първия лидерски мандат на Нинова, но беше изключен след скандала ЦУМ-гейт. След това стана част от вътрешната опозиция на Нинова.

"Свалил съм доверието си от Нинова, защото тя продължава да защитава хора, които от медиите бяха изобличени в извършване на измами", посочи общинският съветник от БСП Пловдив Ангел Иванов.  

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
43-милиона глътна пловдивският свинар,за да взриви столетницата отвътре.Днес батито доволно протрива ръце,гледайки екшена пред "Позитано"-централата на БСП.С народните пари,той разбива опонентските партии и се гласи за победа на изборите на 28-ми март.Ден,който ще е решаващ ,след който кликата ще си тръгне безвъзвратно. Сигнализирай за неуместен коментар