Бездомни кучета нападат жители във варненския квартал "Виница"

И още от Helpbook - изоставени коли са превзели паркинг в града

19.12.2020 | 08:30 Редактор: Анисия Иванова
Бездомни кучета нападат жители във варненския квартал

Проблемът с популацията на бездомни кучета във Варна ескалира през последните месеци. Отново получихме обезпокоителен сигнал в платформата на Helpbook.info за нападение от глутница.

Ето какво пише в сигнала: „Бих искала да сигнализирам за безстопанствени агресивни кучета в района на кв. Виница, между ул. "Тодор Хаджистанчев" и ул. "Найден Райков". Днес, докато разхождах домашния си любимец в горепосочения район, бях нападната от 3 бездомни агресивни кучета. За щастие успях да се измъкна от ситуация с помощта на случаен минувач, станал свидетел на случващото се. Надявам се да бъдат взети навременни и адекватни мерки, тъй като проблемът с бездомните кучета в района е отдавна и неведнъж съм била нападана от тях“, пише в сигнала.

В друг район на същия град ситуацията с паркирането очаква благоприятно разрешение от отговорните органи. Сигнализираха ни за обособен паркинг, който в голямата си част е от години превзет от изоставени автомобили. Молбата е да се вземат адекватни мерки, тъй като паркирането е истинско изпитание за живущите в квартала.

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК