Сигнали от Helpbook: Дупки, коловози, липса на асфалт, кал до глезените

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

09.12.2020 | 18:16 Редактор: Анисия Иванова
Сигнали от Helpbook: Дупки, коловози, липса на асфалт, кал до глезените

В платформата на Helpbook.info отново постъпиха сигнали, които касаят пътната обстановка в страната. За начало ще ви запознаем с проблемите на красивия курорт Рибарица.

"Искам да сигнализирам за безобразното състояние на пътната настилка в квартал "Гуроньово", село Рибарица, община Тетевен. Пътят не е поддържан от години по никакъв начин - осеян с множество дупки, коловози и кал до глезените. Тук също живеят хора! Изпотрошихме си колите, а пешеходците са принудени да джапат по локви и лепкава кал. Моля своевременно да се постави асфалт и да се сложи край на тази свинщина, все пак всички плащаме данъци!“, ни пише възмутеният потребител.

Друг наш потребител описва окаяното състояние на улиците в квартал "Виница“, Варна. Според него има огромна нужда от инвестиции в инфраструктурата, тъй като голяма част от улиците никога не са били асфалтирани и живущите са принудени да вървят през калта и да търпят щети по автомобилите си.

Ако видите нередност, подайте сигнал. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност да изпратите сигнал до институциите.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК