Сигнал от HelpBook: Телевизорът на съседите оглася целия етаж

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

14.11.2020 | 07:40 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от HelpBook: Телевизорът на съседите оглася целия етаж

От проблем с шума се оплаква потребител в платформата HelpBook.info. Този път тормозът е от съседи, които не се съобразяват с часовете за почивка.

"След закупуването на един от апартаментите в сградата, част от съседите сме подложени на ежедневен тормоз, продължаващ често до часове извън установените за вдигане на силен шум в жилищните сгради. Телевизорът на семейството оглася целия етаж, като създава дискомфорт на съседните апартаменти и лишава същите от възможност за ползотворна почивка! Проведени са нееднократни разговори със съседите, като те за съжаление са безрезултатни". Молбата е да се обърне внимание на случая и да бъдат взети нужните мерки за разрешаването му.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


2
2 rate up comment rate down comment 4
Ами
преди 3 години
Ами ако имат проблеми със слуха, въпреки лечение? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 2
Загрижен гражданин
преди 3 години
Новите Софиянци идат от села в, които никой никога не е чувал за лично пространство и ползотворна почивка Сигнализирай за неуместен коментар