fallback

Икономическите и политическите събития, които промениха света 

За тях ще научите в онлайн изданието на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria днес от 14:30 ч.

05.11.2020 | 11:00 Автор: Ивет Арабова

В момент, в който целият свят е вперил поглед в САЩ и брои оставащите гласове, които ще определят кой ще влезе в Белия дом за следващите 4 години, Bloomberg TV Bulgaria ще проведе заключителното издание на Годишната си конференция. Фокусът в него ще са политиката на централните банки и глобалната икономика след изборите в САЩ, а гост по темата ще бъде Даниел Грос, директор на Центъра за европейски политически изследвания (CEPS). 

Той е и съветник в Европейския парламент, бил член на Консултативния научен съвет на Европейския съвет за системен риск. Работил в МВФ и в Европейската комисия като икономически съветник на комитета Delors, разработил плановете за еврото. Даниел Грос е бил член на консултативни органи на високо ниво към френското и белгийското правителство и е давал съвети на много централни банки и правителства, включително Гърция, Обединеното кралство и САЩ, на най-високо политическо ниво.

Онлайн изданието на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria ще се проведе днес, от 14:30 часа. Студиото може да проследите на  живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи. Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria. 

Генерален партньор на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, "Мениджър“.  

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback