fallback

От HelpBook: Незаконно заведение запазва паркоместа през блока ни

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

02.11.2020 | 23:07 Автор: Анисия Иванова

Ще ви запознаем със сигнал от платформата на HelpBook.info, за който се надяваме, че институциите ще вземат мерки.

Наш потребител за пореден път се оплаква от своеволие в жилищен блок, на чийто партер е направено заведение. Тази постройка е причина за воденето на ежедневен и непрестанен конфликт, тъй като паркоместата пред блока биват ежедневно "запазвани" с всякакъв вид покъщнина, изкарана на улицата - бар столове, маси, каси, колчета и фалшиви табелки за служебен абонамент.

Според автора на сигнала е завзет и малкото останал тротоар пред заведението с абсолютно незаконно сложени маси за сядане пред незаконната постройка. След дългогодишни сигнали до най-различни институции в крайна сметка се разбрало, че въпросната конструкция няма нито един документ, който да разрешава изграждането ѝ, но за сметка на това има наличните документи за функционирането си, което е пълен абсурд. След множество жалби до най-различни институции в крайна сметка се доказало, че въпросната конструкция е напълно незаконна и има предписание за събаряне, но това до този момент не се е случило.

Въпросът към институциите е докога ще се проточва това, тъй като търпението на живущите отдавна е изчерпано.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК  

 

fallback
Още от България
fallback