Полетите на "България Еър" от и до Берлин - от новото летище Брандербург

Самолетите на компанията се дезинфекцират преди и след всеки полет

22.10.2020 | 15:24 Редактор: Искра Ангелова
Полетите на

Oт 8 ноември 2020 г. всички полети на "България Еър" до и от Берлин ще се изпълняват от новото централнo летище Бранденбург "Вили Бранд" (BER). То предстои да бъде официално отворено за обществеността в края на октомври, а очакванията са да бъде най-модерният център за транспорт в Берлин. 

Новото летище е свързано с директна железопътна линия до центъра на града, което дава на всички пътници възможност да стигнат до него бързо и удобно. 

Редовните полети на "България Еър" до Берлин се изпълняват всеки понеделник, сряда, петък и неделя, а билети могат да се закупят на сайта на авиокомпанията www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, офисите и представителствата в страната и чужбина, както и от агентската мрежа. 

Всички полети на "България Еър" се изпълняват при стриктни хигиенни и организационни мерки. Самолетите на компанията се дезинфекцират преди и след всеки полет със специални препарати със срок на действие над 24 часа, а въздушните HEPA филтри се грижат за високото качество на въздуха в пасажерския салон и кабината, елиминирайки разпространението на евентуални вируси. 

"България Еър" е и първата авиокомпанията в България и една от малкото в световен мащаб, която въвежда като допълнителна мярка за дезинфекция и използването на специална и изключитлено иновативна ултравиолетова машина, която дезинфекцира с UV лъчи.  

В интерес на здравето на пасажерите носенето на предпазна маска на борда на "България Еър" е задължително.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК