От БСП идвала най-добрата подкрепа за ГЕРБ

На това мнение е депутатът от НФСБ Йордан Апостолов

14.10.2020 | 21:34 Редактор: Тодор Петров

Депутатът от НФСБ и "Обединени патриоти" - Йордан Апостолов, заяви в предаването "Денят ON AIR", че от БСП идва най-добрата подкрепа за ГЕРБ. По думите му е нормално в Народното събрание да се разпространяват и защитават интересите на партиите. 

"Естествено, че се защитават партийни интереси. БСП сутрин чакат в стаите си, за да видят дали ще се събере кворум. От тази опозиция, която виждаме в парламента, по-добра подкрепа за ГЕРБ няма", посочи той.

Апостолов не вижда тенденциозност в недопускането на идеи и проекти на БСП в парламента. И категорично заяви, че от Патриотите няма да подкрепят БСП и ДПС в искането им за оставка на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

"Това нещо се използва за партийни интереси - да покажем колко сме по-велики от най-великите. Да си измерим избуялото до космоса самочувствие", отбеляза депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Йордан Апостолов коментира още, че всички ние сме загубили от резолюцията на Брюксел за случващото се в България. Не може да се допуска да лансираме сепаратистка организация, настоя той, визирайки ОМО "Илинден.

"Къде в света са се справили с корупцията? Корупция има навсякъде. Корупцията навън е в много по-големи размери, но е във висшия ешелон в шепа хора. Най-големият бич е, че всеки държавен служител, който е седнал на бюрото си, е направил свое ЕТ на това бюро. Корупция се бори само с контрол. Имаме добро законодателство, нямаме добро изпълнение", смята депутатът от НФСБ.

Според него някои фирми, които печелят обществени поръчки, са ясни. Той призова КЗК и административните съдилища да си вършат работата.

Апостолов не смята, че Европа ще ни ореже парите по европрограмите. Държавата абдикира от сектор "Земеделие", каза още той и предположи, че цената на хляба ще се повиши с 13-17%.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК