От HelpBook: Съседи редовно паркират по средата на улицата

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

10.10.2020 | 08:17 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Съседи редовно паркират по средата на улицата

Проблемът с паркирането в столицата не се очертава да бъде решен в скоро време, дори напротив - положението се влошава. В платформата на Helpbook.info ни изпратиха сигнал, в който авторът твърди, че подобна ситуация е ежедневие в квартала им.

"Живея в ж.к. "Красно село" на ул. "Пчела". Тъй като уличката е малка и вътрешна за квартала, много от шофьорите я използват за паркинг и спират по средата на улицата ежедневно, в близост до изхода на улицата към бул. "Ген. Стефан Тошев". Това, освен нарушение на Правилника за движение по пътищата, е и постоянно затруднение за излизане от улицата на правилно паркиралите автомобили. Многократно се налага, излизайки от улицата с колата, да търся кой е спрял неправилно и запушва изхода на улицата. Това неминуемо води до забавяне и конфликти с паркиралите, а съм бременна в 8-ми месец и във всеки един момент може да ми се наложи да изляза по спешност. Моля, изходът на ул. "Пчела" към бул. "Ген. Стефан Тошев" да се обозначи по някакъв начин и да се забрани паркирането по средата на улицата", се иска в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Вечно усмихнатата със служебната усмивка даскалица Данка,занемари столицата,особено в по отдалечените квартали.Лельо Данке,това прилича ли ти на улично платно с този изтърбушен асфалт?Ако не си в сянката на Борисов,дори и на сън не можеш да бъдеш кмет на столицата ни! Сигнализирай за неуместен коментар