fallback

Топло е, а над столичен квартал се стеле дим от горене на боклуци

В Helpbook получихме сигнал за липсва на настилка и осветление в кв "Младост"

06.10.2020 | 17:33 Автор: Анисия Иванова

Въпреки все още топлото време, недобросъвестни жители на София вече замърсяват въздуха като изгарят всякакви отпадъци за отопление. По този проблем получихме сигнал в платформата на Helpbook.info за сформирано гето в столичния квартал "Левски" Г, над което сутрин и вечер се стели гъст дим. Нашият потребител апелира за проверка от отговорните лица, тъй като въздухът още от сега е труден за дишане, а ситуацията със сигурност ще се влоши през зимните месеци.

Получихме сигнал за нередности в столичния квартал "Младост“. Ето какво пише в него:

"Около блок 153 и блоковете в съседство липсва пътна настилка и осветление. Вдига се ужасен прахоляк при сухо време, а при дъжд калта се разнася навсякъде, включително и по големите булеварди. Осветление липсва. За трудно подвижни хора, майки с колички, пешеходци и превозните средства преминаването е изключително затруднено. Кога се очаква елементарната инфраструктура, задължителна за един град - като пътна настилка, осветление и тротоари, да бъде направена“.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България
fallback