Борисов: Мафията иска да свали правителството, не трябва да се дава оставка

"Затова толкова ги дразним - другите няма какво да покажат“, отбеляза премиерът

09.09.2020 | 14:00 Редактор: Ралица Братанова

"Мафията в момента иска да свали правителството - хазарт, контрабанда, всички са на улицата срещу нас. Това ми дава основание да считам, че не трябва да се дава оставка“, коментира министър-председателят Бойко Борисов на посещение в община Костинброд.

”Искат оставка, но не знаят какво да се направи. При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще“, добави премиерът и изтъкна, че правителството продължава да работи активно.

"Затова толкова ги дразним - другите няма какво да покажат“, отбеляза Борисов.

Новопостроеният център, който се намира между селата Опицвет и Безден, е третият подобен център в Европа след Норвегия и Италия. Изграждането му започва през 2018 г, като за целта са предоставени 3 млн. и 700 хил. лв. по Програмата за развитие на селските райони.

Получена е и безвъзмездна помощ от община Костинброд в размер на 750 хил. лв. Устойчивостта на проекта е гарантирана и благодарение на финансиране по линия на Норвежката програма.

Центърът включва седем къщички, в които ще се настаняват семейства, има и хотелската част, спортен център, столова, кухня и зали за занимания. Общият капацитет е за 40 души. В базата е изграден и параклис.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
1 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 3 години
Такъв наглец,няма на Балканите и в Европа.Да си мафиот дори в мозъка на костите и да отричаш,все едно,Ах. Доган да отрича че е турчин. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Брех че нагъл...крадец вика дръжте крадеца... Сигнализирай за неуместен коментар