В парк "Росенец" се провежда "Доган Сарай Бийч Фестивал"

Протестиращите струпаха камъни, в които да забият българското знаме

08.08.2020 | 13:42 Редактор: Искра Ангелова

"Доган Сарай Бийч Фестивал" се провежда в парк "Росенец". Протестната демонстрация, под формата на музикално събитие, е под надслов "Ахмед Доган да уволни Бойко Борисов." 

В единия край на малкия плаж до резиденцията на почетния председател на ДПС протестиращите струпаха камъни, в които да забият българското знаме. 

Фестивалната група на плажа днес настоя и министърът на туризма да осигури спасителен пост на плажа до вилата на Доган, за да се гарантира безопасността на плажуващите. 

В 17.00 часа днес групата и част от камъните, ще се отправи към друга гореща точна на българското Черноморие –подпорната стена на Алепу. А към края на акцията на "Росенец" почетният лидер на ДПС Ахмед Доган се показа зад оградата на сарая си.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
оставка
преди 3 години
За този явно обитаван замък и всички незаконни екстри към него, "почетния" хитрец не плаща данъци се оказа....защото обекта години наред се води "строеж"??? Е, каква е тая държава, която виждайки обитавания сарай, не си иска данъците и таксите смет и ЗАЩО??? Докога най- облагодетелстваните ще живеят на гърба ни? Оставка на всички и най-вече и на лекарската мафия, която не допусна електронно здравеопазване 30 години за да краде! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Turchin
преди 3 години