ЕVN предупреждава за фалшиви имейли до клиенти

В изпратените съобщения е посочен линк за превод на сума

06.08.2020 | 23:42 Редактор: Ралица Братанова
ЕVN предупреждава за фалшиви имейли до клиенти

В ЕVN България постъпиха сигнали от клиенти за получени фалшиви имейли от името на компанията. Във фалшивите имейли се споменава името на EVN България, като е посочен и линк за превод на сума. В тази връзка компанията информира, че от нейно име не са изпращани подобни имейли. Съветваме клиентите си да не отварят линка, както и да изтрият съобщението.

EVN България информира, че изпраща до своите клиенти, които са заявили в компанията безплатната услуга за известяване по електронна поща, следните имейли  - информация за фактура, както и информация при просрочен срок  за плащане. Във всеки от тях е посочен и контакт с дружеството: телефон 0700 1 7777 и интернет страницата www.evn.bg .

Клиентите, използващи услугата за електронна фактура получават директна информация oт системата www.efaktura.bg на "Борика – Банксервиз“ АД.  
EVN България напомня, че всеки клиент може да използва интернет платформата за плащане "EVN Онлайн плюс“ на www.evn.bg , която дава безплатен достъп до месечното потребление от фактури на всеки клиент за 12 месеца назад. Достъпът до информацията е напълно защитен и функционира безопасно.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК