Нинова: Борисов ще остане в историята с чекмедже с пари и пистолет

Митингът на поддръжниците на БСП продължи само два часа

25.07.2020 | 16:06 Редактор: Наталия Тотева

Традиционният митинг-протест на БСП – "Бузлуджа", се проведе на жълтите павета в София. Привържениците на левицата тръгнаха на шествие в центъра на столицата, а крайната им точка бе Министерският съвет. 

Чуваха се възгласи "БСП" и "Оставка". Тази година митингът бе протест срещу правителството и главния прокурор Иван Гешев. 

"Господин Борисов, ще останете в политическата история с една емблема - едно чекмедже пълно с пари и един пистолет до главата ви, за да ги пазите", заяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова.

Атмосферата на жълтите павета не успя да измести еуфорията от знаковото за червените място - връх "Бузлуджа". Освен мястото, тази година и продължителността на митинга беше различна - само два часа.

"Станахме рано, имахме организиран превоз - дойдохме. Бузлуджа е фантастично място, но трябваше да стане тук", коментира един от присъстващите привърженици на социалистите.

Вижте още в репортажа на Виктор Дремсизов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


6
1 rate up comment rate down comment 0
няма да остане
преди 3 години
в историята заради чекмедже с пари и пистолет Сигнализирай за неуместен коментар
5
1 rate up comment rate down comment 2
Гражданин
преди 3 години
Някой смятал ли е с колко МИЛИАРДИ краля-слънце е задлъжнил България и нашите деца до момента? Смятам, че правителството му е пълно с некадърници, послушковци, ласкатели на егото му, предатели на националния интерес, крадци, детеубийци (Московски с трагедията на Боровец, Москов с аферата с турския Пентаксим), синчета на наглеци като Лъчо мозъка и олигарси. Дотегна на всички и е време да си ходи! Сигнализирай за неуместен коментар
4
0 rate up comment rate down comment 2
вижда ли се от МКС
преди 3 години
проблясък от ЧЕКМЕДЖЕТО Сигнализирай за неуместен коментар
3
5 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Чекмеджето никога няма да разберем дали е било истина или манипулация. Докато придобиването на Техноимпекс е безспорен факт. Сигнализирай за неуместен коментар
2
4 rate up comment rate down comment 1
то4ния
преди 3 години
ЗАЩО ИЗОСТАВИХА ЛЕТЯЩАТА 4ИНИЯ- БУЗЛУДЖАНКА- ПРЕВОЗА ДО СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ !!!!!!!!!!!!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
11 rate up comment rate down comment 0
Ик
преди 3 години
А ти с техноимпекса и лъжите си. Сигнализирай за неуместен коментар