Нинова: Предлагате на хората имитация на промяна

Лидерът на БСП попита какви са истинските мотиви за оставките на министрите

24.07.2020 | 11:00 Редактор: Искра Ангелова
Нинова: Предлагате на хората имитация на промяна

"Народни представители от управляващото мнозинство, не чухте гласа на хората, които са по площадите и улиците на България. Какво искат те и ние от опозицията - оставка на Борисов! Както и смяна с върховенство на закона и правова държава. Какво предлага Борисов? Оставане на Борисов и запазване на модела. Предлагате им имитация на промяна. За 4 години сме гледали 12 серии от този филм. 13-ата може да е фатална за правителството и управляващото мнозинство", заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова минути преди гласуването на рокадите в Министерския съвет.

Според нея, винаги когато има проблем, се гори бушон, за да се спаси системата. 

"Имате една мантра, че и при съмнения за корупция освобождавате министри, за да спасите корупцията и да запазите системата. Освободените министри са министри на ДПС, според думите на премиера. Освобождавате Горанов заради хазарта, Караниколов заради едни пари, които нещо се раздали, а министър Младен Маринов заради упражненото полицейско насилие. А днес чухме, че няма мотиви", каза още Нинова.

И попита какви са истинските мотиви за оставките на петимата министри - Горанов, Ангелкова, Ананиев, Караниколов и Маринов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
То това си е козметична промяна, няма да свърши работа. Сигнализирай за неуместен коментар