Баневи си върнаха "Каваци", според наемателя не е ясно кой влиза във владение

Моделът Златка Димитрова твърди, че е била всявана паника сред хората в къмпинга

23.07.2020 | 18:02 Редактор: Наталия Тотева

Къмпинг "Каваци" отново е при семейство Баневи. Бургаският районен съд изненадващо отсъди в тяхна полза морския обект, който изгубиха за стопанисване преди 4 години. 

Препълненият с туристи къмпинг днес осъмна с нова охрана, наета от Баневи. В имота влезе частен съдебен изпълнител, който отрече вчера да е бил упражняван натиск върху собственици на заведения за допълнителни такси. 

"Не сме разговаряли с никого за пари, ние си вършим работата, както виждате идваме тихо и кротко", каза Ивайло Бакалов от ЧСИ.

Моделът Златка Димитрова обаче твърди друго.

"Обикалят по плажната ивица някакви мъже с черни дрехи. Искат да всяват някаква паника и раздори и хората да напуснат къмпинга", коментира Димитрова.

От 3 години обектът е стопанисван от друга фирма, която обаче е отдала имота под наем на Цено Ценов. По думите на адвоката му, когато има трето лице изпълнението на заповедта трябва да се отложи. Според него не е ясно кой в момента влиза във владение на Каваци. 

"Справката в търговския регистър представител на дружеството е Евгения Банева, тук се явява някаква жена, коя не е ясно на какво основание е записана в протокола", посочи адвокатът на наемателя Росен Русев.

Въпросната жена е Мария Маринова, която гарантира, че туристите и търговците на обекти в къмпинга по никакъв начин няма да бъдат засегнати от промяната на собствеността.

Припомняме, че семейство Баневи са обвинени за пране на пари за над 1 млрд. лв., а Антикорупционната комисия внесе иск в съда за отнемане на имущество на фамилията за над 140 млн.лв. 

Вижте още в репортажа на Стиляна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Абе всичко в България е така...мафия ... уж са осъдени ама пращат кучетата си да лаят и плашат...ужас...жалко за къмпинга...много хубави спомени имам от там... Сигнализирай за неуместен коментар