"Къмпинг Градина" събира солени морски истории

Всеки, споделил вълнуващ разказ от къмпинга, ще има възможност да спечели 3 нощувки

22.07.2020 | 16:59 Редактор: Наталия Тотева

В разгара на летния сезон, когато мнозина копнеят за дългоочакваната лятна почивка, любимият за хиляди "Къмпинг Градина" сложи началото на своя инициатива, в която се включиха и едни от най-обичаните родни звезди.

В своята Facebook страница къмпингът обяви началото на "Солени морски истории" – поредица, в която всеки може да сподели своята солена и незабравима морска история от "Къмпинг Градина" и да спечели 3 последователни нощувки в една от луксозните морски къщички, разположени на брега на морето.

Кратките разкази трябва да бъдат придружени със снимков или видеоматериал и да се изпратят до 4 август включително на лично съобщение във Facebook страницата на къмпинга - https://www.facebook.com/gradinacamping/. След това звездно жури ще избере големия победител, който ще получи мечтаната почивка.

"Къмпинг Градина" е летен дом за стотици хора от 4 десетилетия и като такъв пази много спомени. Сигурни сме, че и ти имаш любопитни солени истории от къмпинга. Затова даваме старт на поредицата "Солени морски истории", в която ще ти разкажем спомените на родни знаменитости от "Градина".

Сподели ни и ти своята солена история и можеш да спечелиш почивка с 3 последователни нощувки в някое от нашите бунгала", споделят организаторите във Facebook страницата си.

Красивата Диляна Попова е първата родна знаменитост, която се включи в инициативата.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК