Горещото време продължава, температурите - до 32°C

Над планините ще има разкъсана облачност

10.07.2020 | 07:20 Редактор: Ралица Братанова

Очаква ни поредният слънчев ден. Минималните температури в населените места ще бъдат от 13 до 17 градуса. Следобед над планините ще се развиват купести облаци. 

Нaд Източна Стара планина и над Лудогорието е възможно слабо да превали. Вятърът ще бъде от изток слаб със скорост до 5 м/с, по Черноморието до свеж със скорост до 10 м/с. Максималната температура на въздуха е от 27 до 32 градуса. Това прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева

По Черноморието ще бъде слънчево. Вятърът ще бъде свеж от североизток. Максималната температура на въздуха ще бъде от 27 до 29 градуса. Морската вода е с температура от 25 градуса по северното крайбрежие и до 27 градуса по южното. 

Над планините ще има разкъсана облачност. Максималната температура на 2500 м височина ще достига около 14 градуса, а на 1500 м - до 19-20. 

В събота сутринта по Черноморието ще има краткотрайни мъгли, а през деня над цялата страна ще бъде слънчево. В неделя отново слънчево и топло време. Над планините ще се развиват облаци.

Вижте цялата прогноза във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК