Безплатни чадъри и шезлонги за гостите в морските къщички на къмпинг "Градина"

На по-голямо разстояние са разположени караваните и кемперите на територията му

07.07.2020 | 13:53 Редактор: Юлия Христова
Безплатни чадъри и шезлонги за гостите в морските къщички на къмпинг

От безплатни шезлонги и чадъри могат да се възползват гостите на красивите морски къщички в къмпинг "Градина". Те са подсигурени за всеки, който е избрал да прекара лятната си почивка в някое от луксозните бунгала, на брега на морето. 

Чадърите и шезлонгите са разположени на три места на плажната ивица, точно пред къмпинг "Градина". За външни гости те се предлагат на цена от по 3 лв. На разположение е и свободна зона, където всеки може сам да разположи своята кърпа, шезлонг или чадър, а широката плажна ивица на "Градина" не само носи усещане за свобода, но и oсигурява нужното спокойствие в момента.

За да гарантира  сигурната и комфортна морска почивка, къмпинг "Градина" въведе още по-стриктни хигиенни мерки и постоянна дезинфекция както на общите и санитарните помещения, така и в бунгалата. Те се почистват и дезинфекцират ежедневно, като едновременно с това са разположени на по-голямо разстояние едно от друго, така че да подсигурят нужната дистанция и комфорт за гостите. 

На по-голямо разстояние са разположени още караваните и кемперите на територията на къмпинга, а зоните за миене на съдове също се почистват и дезинфекцират по няколко пъти на ден. В допълнение към удобствата, които осигуряват спокойна почивка, са създадените условия за готвене. Всяко бунгало разполага с напълно оборудвана кухня и собствено барбекю.

За всички, които искат да се отдадат единствено на блажена почивка, на разположение са и заведения за хранене в самия къмпинг, които също работят при засилени хигиенни и организационни мерки.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 

1
31 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 4 месеца
Хаха! Бунгало на нощ е 300 лв.- заповядайте на безплатните чадъри! Сигнализирай за неуместен коментар