Imoti.net отличава най-добрите брокери и агенции на недвижими имоти

Събитието ще се проведе от 18 часа в Sofia Event Center

07.07.2020 | 11:26 Редактор: Ивет Арабова
Imoti.net отличава най-добрите брокери и агенции на недвижими имоти

За пета година водещият сайт Imoti.net ще отличи най-добрите брокери и агенции за недвижими имоти. Бляскавата церемония на Годишните награди на Imoti.net ще се проведе днес, от 18 часа, в Sofia Event Center. 

Наградите на Imoti.net са единственият форум, който отличава компаниите с добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която организаторите застават чрез инициативата, е да дадат признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша. През годините Годишните награди на Imoti.net се утвърдиха като най-авторитетния както за бранша, така и за потребителите. Тази вечер ще бъдат връчени отличия в 15 категории, две от които нови - "PropTech“ и "Маркетингова стратегия на имот“. 

Тази година е специална за сайта imoti.net, защото отбелязва 20-тата годишнина от създаването си. В тази връзка преди церемонията по връчване на Годишните награди на Imoti.net ще се проведе специална дискусия на тема "На прага на следващите 20“, която ще акцентира върху новите тенденции в сектора.

Входът за дискусията и церемонията са безплатни, а тези, които нямат възможност да присъстват на място, могат да ги проследят на живо в сайта на Imoti.net и в социалните мрежи на медията. 

Годишните награди на Imoti.net се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска банка, с подкрепата на Националната асоциация на строителните предприемачи, Japan Tobacco International и ЗАД "Армеец“.

Медийни партньори на събитието са Investor.bg; Bulgaria ON AIR; Bloomberg TV Bulgaria; Градът Медиа Груп; Вестник "Строител“, STROIINFO.com. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК